Како Новости незванично сазнају полиција је идентификовала и привела тројицу румунских држављања који се сумњиче да су на зверски начин усмртили брачни пар из Бродица.
Ухапшени су В.Г. (55), Ф.Г. (49) и В.Д. (44), којима је одређено задржавање. Након тога осумњичени ће бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Пожаревцу.
У току су вештачења која би требало да открију све детаље овог монструозног злочина.

Подсетимо, у селу Бродице, недалеко од Кучева, полиција је у уторак пронашла измасакрирана тела супружника Драге (72) и Драгољуба (71) Југовића, у септичкој јами у дворишту њихове породичне куће. Сумња се да је брачни пар убијен ножем, а да је злочинац, или више њих, покушао да сакрије трагове убиства тако што је жртве бацио у фекалије.
САХРАНА ПОСЛЕ ОБДУКЦИЈЕРођака Душанка Радосављевић каже да су Драгољуб и Драга били болешљиви и да је Драга баш недавно лежала у болници у Инсбруку око две недеље. Настрадали супружници биће сахрањени чим се заврши обдукција и тела буду предата њиховој деци.
И док се надлежни органи баве истрагом, породица брачног пара, који је годинама радио у Аустрији и имао девизну пензију, припрема њихову сахрану.
.- Цело село је у страху - каже Драгољубов синовац Раде Јанићијевић. - Не знамо шта је тачно украдено, али изгледа да је однето око 5.000 евра. Чули смо и да су двојица Румуна која су радила код њих приведена